14.5.2017

Erikoiset, söpöt lapseni
Halusin kuvaan lasteni kanssa. Pienin kuvitteli jostain syystä, että poseeraaminen tarkoittaa käsien ylhäällä pitämistä. Välillä laski ne hitaasti varpaisiin ja nosti taas ylös. Tätä jatkui hämmentävän kauan ja hän itse oli hyvin vakavissaan puuhissaan. Itse yritin sitä saada olemaan normaalisti, mutta näppärinä nuo isosisarukset normalisoivat tilanteen olemalla itse yhtä erikoisia.

Aika söpöä. Söpöjä olivat myös päivän juhlallisuudet itsetehtyine ja isän kanssa ostettuine lahjoineen. Ihania juttuja ja ihana päivä. Kiitos myös iltapäivävieraille, joiden aikana lapsissani korostui vähän muitakin, kuin söpöjä puolia...

Hyvää äitienpäivän iltaa joka kotiin!

...Tässä kohtaa aina näppiksellä sormet hyytyy, kun haluaisi jotenkin muistaa niitäkin, jotka mielellään juhlisivat tätä päivää omanaan, vaan eivät silti saa. En osaa muotoilla heille mitään, mutta toivon heille kaikesta sydämestäni samaa, kuin he itselleen.

2 kommenttia:

  1. HIhi, voi miten söpöjä hassuja juttuja ja käsityksiä näillä pienillä onkaan. Ja ihanat isosisarukset kun ottivat pienen huomioon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Pienimmän ajatuksenjuoksu alkaa muutenkin olla hyvin kiinnostavaa. Äitienpäivä oli selvästi jännittävä kokemus jo aamusta alkaen, kun aamupala tuotiin sänkyyn. Pieni pimahti mun tarjottimesta ja lähti itkien pois. Ja tuli kohta oman leipälautasensa kanssa sänkyyn. ;D

      Poista